Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک مسکن «توسعه و افزایش تعداد لاین ­های الکترونیکی اخذ عوارض در آزاد راه­ ها» و «اعمال تخفیف برای خودروهای عمومی» را در دستور کار قرار داد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا، تاکنون دو مرحله از اجرای طرح پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی (ETC) از سوی بانک مسکن برای مسافران فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مرحله نخست، در همکاری با وزارت راه و شهرسازی، این بانک برای اولین بار در کشور امکانی را فراهم کرد که به واسطه آن، استفاده‌کنندگان از معابر آزادراهی بتوانند بدون نیاز به توقف و اتلاف وقت برای پرداخت عوارض به شکل نقدی، از ایستگاه‌های عوارضی عبور کنند و رقم عوارض به شکل خودکار از اعتبار آنها کسر شود. به این ترتیب براساس این خدمت نوین بانک مسکن، در صورتی که هموطنان برچسب پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی بانک مسکن را داشته باشند می توانند بدون نیاز به توقف و با استفاده از این سیستم نسبت به پرداخت عوارض آزادراهی اقدام کنند. در مرحله دوم نیز، اداره کل بانکداری الکترونیک بانک مسکن در قالب بخشنامه ای در تازه ترین طرح توسعه ای سامانه پرداخت الکترونیکی عوارض، امکان اتصال حساب های بانکی به حساب خودروها را نیز پیاده سازی کرد.

حالا در مرحله سوم، بانک مسکن با توجه به تاکید وزیر راه و شهرسازی و همچنین ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا مبنی بر لزوم تسهیل در انواع پرداخت های الکترونیکی و ایجاد زیر ساختهای لازم در آزادراه­های کشور «افزایش تعداد خطوط پرداخت الکترونیکی عوارض در آزادراه­ ها» و نیز «اعمال طرح تخفیف به تردد کنندگان» بر اساس ضوابط خاص جهت تشویق و ترغیب مشتریان بر روی سامانه اجرا کرده است.

مطابق با برنامه ریزی انجام شده از سوی اداره کل بانکداری الکترونیک بانک مسکن، در این مرحله توسعه لاین پرداخت الکترونیکی عوارض آزاد راه ها در دستور کار قرار گرفته است. در این راستا با توجه به سابقه 9 ساله در پروژه ETC و برخورداری از توانمندی فنی و عملیاتی در راهبری این پروژه از سوی بانک مسکن، پس از اعلام آمادگی دو عوارضی «تهران- پردیس» و «اهواز- بندرامام»، اقدامات اجرایی این دو حوزه انجام شد. بطوریکه در تاریخ آبان ماه امسال، دولاین جدید عوارضی تهران-پردیس (یک لاین در جهت رفت و یک لاین در جهت برگشت)، به پرداخت الکترونیکی عوارض (ETC) مجهز و افتتاح شدند و به این ترتیب تعداد خطوط مجهز به 4 خط افزایش یافت.

با پیش بینی این تمهیدات در راستای پرداخت الکترونیکی عوارض، در تاریخ پنجم آذرماه نیز لاین های نقدی عوارضی این آزادراه مسدود شده و اخذ عوارضی تمامی ترددها الزاما به صورت غیر نقدی و الکترونیکی صورت می پذیرد.

از سوی دیگر اقدامات اجرایی برای پرداخت الکترونیکی عوارض در دو لاین جدید عوارضی اهواز- بندر امام نیز در تاریخ دهم آذرماه انجام شد.

اقدام دیگر در مرحله سوم اجرای این طرح، « اعمال طرح تخفیف برای خودروهای عمومی و نیز خودروهای دارای بیش از 40 تردد در لاین های اخذ الکترونیکی عوارض » است. بانک مسکن از این طریق در فرهنگ سازی برای پرداخت الکترونیکی عوارض در آزادراه ها گام مهمی برداشته است. از این رو با توجه به اعلام الکترونیکی شدن پرداخت عوارض در آزادراه تهران-پردیس، از تاریخ یکم آذرماه، تخفیف 20 درصدی برای ترغیب خودروهای عمومی شامل پلاک های (ع ، ت) که نقش مهمی در حمل و نقل عمومی و ترددهای بین راهی در آزادراه­ها دارند پیش بینی شده است. علاوه بر این باهدف تشویق سایر مشتریان پر تردد که بیش از 40 بار در ماه از آن عوارضی عبور می­کنند، تخفیف 30 درصد به ازای تمامی ترددهای انجام پذیرفته بصورت ماهیانه در نظر گرفته شده است.

پنج مزیت الکترونیکی شدن عوارض آزادراهی

مطابق با بررسی ­های انجام شده، توسعه لاین ­های پرداخت الکترونیکی عوارض پنج مزیت مهم را خواهد داشت. تلاش و برنامه ­ریزی بانک مسکن برای افزایش لاین ­های پرداخت الکترونیکی عوارض در مقطع کنونی می ­تواند به کاهش مصرف سوخت، ریسک انتشار و انتقال ویروس کرونا کمک موثری کند. علاوه بر این، حذف پول فیزیکی، صرفه جویی در مصرف کاغذ، کاهش ترافیک در آزادراه و محل عوارضی، اثرات موثر بر محیط زیست و کاهش آلودگی هوا چهار مزیت مهم دیگر استفاده از این روش در پرداخت عوارض آزادراهی شناخته شده است.

نکته مهم آنکه اداره کل بانکداری الکترونیک بانک مسکن باهدف افزایش رفاه و تسهیل در تردد، به مشتریانی که برچسب الکترونیکی ندارند به مدت 72 ساعت از زمان تردد مهلت تهیه و شارژ برچسب داده می ­شود.

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پرداخت الکترونیکی عوارض پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی عوارض آزادراه پرداخت عوارض آزادراه ها بانک مسکن راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۰۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، علی محمد روستا در نشست با بانک‌ها پیرامون پرداخت تسهیلات مسکن روستایی گفت: حدود ۵ هزار و ۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک‌های عامل معرفی شدند که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری افزود میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحد‌های روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده، اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است. روستا بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان تاکید کرد و گفت: بانک ها موظفند زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را ، کاهش کنند. وی به نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی به متقاضیان تاکید کرد و گفت: تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود. به گفته معاون استاندار در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید اینگونه باشد.  روستا با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحد‌های خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحد‌ها هستیم. مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۶۳ درصد واحد‌های مسکن روستایی مقاوم سازی شدند و در صورتی که تسهیلات بانکی پرداخت شود به ۷۲ درصد خواهد رسید.

دیگر خبرها

  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه کرج تهران در ۱۴ اردیبهشت
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • بیمه‌ دیگر در عوارضی آزادراه‌ ها نمی‌ماند
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند/ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد (+ جزییات)
  • امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند؛ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن