Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، آزادراه کنارگذر جنوبی تهران با مشارکت 30 درصدی دولت و 70 درصدی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء و همچنین پیمانکاری قرارگاه در حال تکمیل است.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور امروز بازدیدی از این آزادراه داشت.

خیرالله خادمی در این باره به خبرنگار فارس، گفت: امروز در راستای بررسی آخرین وضعیت پیشرفت آزادراه کنارگذر جنوبی تهران از این مسیر آزادراهی بازدید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:‌ از نظر حجم عملیات و مبالغ ریالی این پروژه جزو ابرپروژه‌های کشور و مؤثرترین پروژه راه‌سازی است که برای استان‌های تهران و البرز مؤثر است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه این آزادراه رینگ اصلی استان‌های تهران و البرز است گفت: این مسیر آزادراهی بخشی از کریدور ترانزیتی شمال ـ جنوب و شرق ـ غرب خواهد بود نقش منطقه‌ای و ترانزیتی دارد و موجب می‌شود ترافیک عبوری از داخل شهر تهران و استان البرز نداشته باشیم.

* پیشرفت 90 درصدی آزادراه غدیر

خادمی با اشاره به پیشرفت 90 درصدی این خط آزادراهی اظهار داشت: 3 هزار میلیارد تومان در این پروژه هزینه شده است که 2 هزار میلیارد تومان توسط قرارگاه خاتم و هزار میلیارد تومان توسط دولت تأمین شده است مشارکت 70 ـ 30 است و ارزش روز پروژه 7 هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه حدود 7 کیلومتر آسفالت این مسیر آزادراهی باقی مانده است گفت:‌این پروژه جزو پروژه‌هایی است که طبق برنامه‌های زمان‌بندی پیش رفت سال 94 آغاز شد و امروز در آستانه افتتاح است .

خادمی طول این آزادراه را 158 کیلومتر عنوان کرد و افزود:این مسیر آزادراهی 60 کیلومتر رمپ و لوپ دارد 13 تقاطع غیرهمسطح و 7 تقاطع همسطح همراه را رمپ و لوپ در این آزادراه ساخته شده است از این 20 تقاطع 4 تقاطع ریلی است یعنی از 4 خط آهن نیز عبور می‌کند.

وی گفت: محورهای آزادراهی شرق، غرب و جنوب استان تهران به این آزادراه متصل می‌شود.

* پرداخت عوارض هوشمند می‌شود

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه 80 درصد گاردریل آزادراه تأمین شده است درباره عوارضی الکترونیک این آزادراه توضیح داد: پرداخت عوارض به صورت الکترونیک خواهد بود همچنین در حال طراحی سامانه‌ای هستیم تا کاربر با ورود به آن سامانه و معرفی پلاک خود در آن سامانه همچنین فعال کردن کیف پول خود به محض ورود به آزادراه پرداخت عوارضی انجام شود تا بدین ترتیب دغدغه سرمایه‌گذاران در حوزه پرداخت عوارضی رفع شود.

وی ادامه داد: کاربر خودروی خود را در آن سامانه ثبت می‌کند کیف پول را هم فعال می‌کند و به محض عبور برداشت انجام می‌شود.

وی درباره قیمت عوارضی گفت: هنوز به کمیته نرفته است و تلاش می‌کنیم تا یک ماه آینده در کمیته قیمت عوارضی را تعیین کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تأثیر تکمیل این آزادراه در تکمیل حلقه‌های مفقوده ترانزیتی گفت: کاهش ترافیک در محورهای استان‌های البرز و تهران کاهش مصرف سوخت و کاهش آلاینده‌های زیست محیطی از دستاوردهای تکمیل این آزادراه است.

وی گفت:‌همچنین با تکمیل این مسیر آزادراهی زمان سفر برای سواری‌ها 90 دقیقه کاهش می‌یابد.

وی اضافه کرد:‌این آزادراه در 4 قطعه از آبیک قزوین شروع می‌شود و تا چرم‌شهر ادامه دارد و به آزادراه گرمسار سمنان متصل می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزیر راه و شهرسازی آزادراه تهران مشارکت معاون وزیر راه و شهرسازی هزار میلیارد تومان مسیر آزادراهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۶۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۶۰ درصدی طرح احداث محل های اسکان پرستاران بیمارستان امام حسین (ع)تربت حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مشاور معاونت پرستاری و نمایندۀ دفتر توسعۀ منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت بهداشت به‌همراه جمعی از مدیران دانشگاه از پانسیون‌های پرستاران در حال احداث بیمارستان امام حسین (ع) تربت حیدریه بازدید کردند.

رئیس ادارۀ پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با اشاره به این‌که بازدید به‌منظور برآورد پیشرفت کاری طرح احداث، تکمیل و تجهیز پانسیون‌های پرستاری انجام شد، گفت: این طرح برای رفاه حال پرستاران به‌ویژه پرستاران غیر بومی که مشکلات عدیده‌ای برای اسکان در ایام ارائۀ شیفت در بیمارستان‌ها دارند، در حال اجرااست.

معصومه پاشایی افزود: امیدواریم با تخصیص اعتبارات لازم از سوی معاونت پرستاری وزارت بهداشت، تکمیل مراحل باقی‌ماندۀ این پروژه سرعت بیشتری بگیرد تا هر چه زودتر شاهد بهره‌برداری از این طرح باشیم.

مدیر بیمارستان آموزشی درمانی امام حسین (ع) نیز در حاشیۀ این بازدیدگفت: ساختمان بخش‌های اداری، MRI، انکولوژی، زیست پرستار و زیست پزشک در اولویت پروژه‌های عمرانی دانشگاه قرار دارد که امیدواریم با افتتاح و بهره‌برداری از این پروژه‌‎ها، گامی ارزشمند در جهت خدمت‌رسانی و پاسخ‌گویی هر چه جامع‌تر به مراجعین و ارتقای رضایت‌مندی کادر درمان به‌ویژه پرستاران عزیز برداشته شود.

فهیمه عطاریان با بیان این‌که تلاش کادر درمان و تیم مدیریتی و پشتیبانی این مرکز کسب رضایت‌مندی حداکثری مراجعین و پاسخ‌گویی جامع به نیاز‌های درمانی شهروندان محترم است، افزود: هم‌اکنون بیمارستان ۲۷۲ تخت‌خوابی امام حسین (ع)، پاسخ‌گوی خدمات درمانی مردم شهرستان تربت حیدریه و شهرستان‌های اطراف در بخش‌های ارتوپدی، جراحی عمومی و جراحی اعصاب، داخلی، بخش VIP، بخش چشم، گوش، حلق و بینی و بخش‌های مراقبت ویژه شامل اتاق عمل و ICU و همچنین خدمات پاراکلینیکی و تشخیصی و اورژانس است.

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه کرج تهران در ۱۴ اردیبهشت
  • پیشرفت ۶۰ درصدی طرح احداث محل های اسکان پرستاران بیمارستان امام حسین (ع)تربت حیدریه
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • پیشرفت ۶۵ درصدی پروژه ۱۸۰ واحدی زیتون گرگان
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • پروژه تالار مرکزی سنندج با پیشرفت مطلوبی در حال انجام است
  • پیاده‌راه‌های همدان از زیباترین پیاده‌راه‌های کشور است
  • پیشرفت ۶۵درصدی طرح بنزین‌سازی پتروپالایش تهران
  • بیمه‌ دیگر در عوارضی آزادراه‌ ها نمی‌ماند
  • پیشرفت فیزیکی ۹۲ درصدی پل سفیدرود