Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@01:25:30 GMT

پرداخت عوارضی، بدون عوارض

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۸۵۵۷۸

پرداخت عوارضی، بدون عوارض

حتما برای شما هم پیش آمده ‌است که مدت‌ زیادی در صفوف طولانی ایستگاه‌های عوارضی منتظر بمانید تا نوبت خودروی شما برای پرداخت عوارض جاده‌ای شود. این شرایط به خصوص در تعطیلات، به بحرانی‌ترین حالت ممکن می‌رسد.

به گزارش ایسنا بنابراعلام مانیار، در این متن روش‌های پرداخت آنلاین عوارضی، علی‌الخصوص پرداخت از طریق اپلیکیشن معرفی می‌شود که اپلیکیشن مانیار نیز یکی از این برنامه‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه مانیار در سفرهای بین شهری همراه شماست. در این‌ متن با مزیت‌های استفاده از این اپلکیشن آشنا خواهید شد.

چرا پرداخت آنلاین

ایستگاه‌های عوارضی علاوه بر معطلی برای رانندگان، هزینه‌ی زیادی بر منابع مادی و طبیعی کشور وارد می‌سازد. هزینه‌ی نیروی انسانی مستقر در این جایگاه‌ها به صورت شبانه‌روزی قطعا سرسام‌آور است. علاوه بر این، بودجه‌ی تخصیص یافته برای کاغذ، هزینه‌های زیست‌محیطی فراوانی برای کشور به همراه دارد.

آلودگی تولید شده‌ توسط خودروها در ترافیک‌های سنگین به منظور پرداخت عوارض، نیز از موارد تاثیرگذار بر وضعیت زیست محیطی محدوده‌ی اخذ عوارض می‌باشد. همچنین به وقوع پیوستن تصادفات پرخطر به دلیل توقف ناگهانی خودروها و خستگی‌ ناشی از معطلی رانندگان در صفوف پرداخت عوارض، از دیگر دلایلی است که ضرورت حذف فیزیکی عوارضی‌های جاده‌ای را خاطرنشان می‌سازد.

محورهای تحت پوشش پرداخت آنلاین

طبق آخرین آمار منتشر شده، هم‌اکنون محورهای مواصلاتی تهران-قم، تهران-ساوه، کرج-قزوین و قزوین-زنجان به طور کامل مجهز به پرداخت عوارض آنلاین شده‌اند و سیستم پرداخت حضوری در آن‌ها حذف شده‌ است. در فاز دوم این طرح، آزادراه‌های بیشتری تحت پوشش خدمات آنلاین پرداخت عوارض قرار می‌گیرند که از آن‌ها می‌توان آزادراه‌های قزوین-رشت، تهران-پردیس، قم-کاشان، کاشان-اصفهان، بخشی از آزادراه ارومیه-تبریز، ساوه-سلفچگان، کنارگذرشمالی مشهد، باغچه-مشهد، بندرعباس-بندر شهید رجایی و زنجان-تبریز  را نام برد.

روش‌های پرداخت عوارض

در بسیاری از جاده‌های کشور مانند گذشته، اخذ وجه به صورت فیزیکی همچنان تنها راه پرداخت عوارض جاده‌ای محسوب می‌شود. در حالی که برای تردد در آزادراه‌هایی که از آغاز سال ۹۸ به طرح حذف ایستگاه‌های عوارضی پیوسته‌اند، روش‌های متنوعی برای تسویه حساب بدهی، پیش‌روی صاحبان خودرو قرار گرفته‌ است که از آن‌ها می‌توان به کسر مستقیم از حساب بانکی، برچسب الکترونیکی، کد دستوری، خودپردازها و اپلیکیشن‌های حوزه‌ی پرداخت، اشاره کرد.

مانیار روشی برای پرداخت عوارض جاده‌ای

اپلیکیشن مانیار برنامه‌ای است که با نصب آن روی تلفن همراه خود، از مزایای زیادی بهره‌مند خواهید شد. مانیار می‌تواند در مواقع بسیاری به داد حساب و کتاب‌های شما برسد. فرقی نمی‌کند عملیات مالی از نوع درخواست و پرداخت وجه باشد یا تسویه حساب عوارض خودرویمان، در تمام این شرایط مانیار راهکاری برای تسهیل پرداخت وجه شما به همراه دارد. در آخرین نسخه‌ی برنامه‌ی مانیار، خدماتی از قبیل پرداخت عوارض جاده‌ای و عوارض طرح ترافیک تهران افزوده شده است. این کاربری می‌تواند با امکان استعلام گیری بدهی خودرویتان و نشان دادن لیست آن به شما، هر لحظه اطلاعات دقیقی از آخرین وضعیت عوارضتان را در اختیار شما قرار دهد. همچنین وجود امکان انتخاب از موارد نشان داده شده در لیست، دست شما را برای پرداخت عوارض باز می‌گذارد تا بتوانید به صورت دلخواه و یا بر اساس تاریخ نشان داده شده، همه یا تعدادی از عوارض‌ جاده‌ای یا طرح ترافیک خودروی خود را بپردازید.

امنیت بیشتر با کیف پول مانیاری

ممکن است وارد کردن اطلاعات بانکی‌تان برای پرداخت عوارض جاده‌ای که اغلب مبلغ زیادی هم نیست، باعث نگرانی شما شود. این نگرانی برای افرادی که به طور مکرر در محورهای آزادراهی تردد دارند، دوچندان است؛ چرا که هرروز ناچارند این اطلاعات بانکی را در اپلیکیشن‌ها و سایت‌های مختلف وارد کنند. در حالی‌ که کیف پول مانیار می‌تواند یک راهکار امن برای پرداخت بدهی خودروی شما باشد. فقط با یک بار افزایش اعتبار کیف پول مانیاری به مقدار مورد نیاز، می‌توان همه‌ی حساب کتاب‌های عقب افتاده را تسویه کرد. ضمن اینکه خرید شارژ و بسته اینترنتی نیز از طریق همین بستر و با همین اعتبار امکان‌پذیر است.

با درنظر گرفتن تمام شرایط و امکانات ذکر شده، می‌توان به این نتیجه رسید که خدمات آنلاین با تمامی مزیت‌ها و معایبی که دارند لازمه‌ی دنیای پرسرعت امروز برای یک زندگی مدرن هستند. با این حساب، پرداخت عوارض آنلاین در یک بستر امن نه تنها محرمانگی اطلاعات بانکی ما را تهدید نمی‌کند بلکه می‌تواند روند سفرهای ما را بهینه‌تر کند. مانیار به عنوان یک بستر امن با امکانات پرداختی فراوان، می‌تواند گزینه‌ی مناسبی برای این هدف باشد. برای نصب اپلیکیشن مانیار روی گوشی خود، کافی‌ است، روی لینک دانلود کلیک کنید و از تمام امکانات این برنامه بهره ببرید.

انتهای رپرتاژ آگهی 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کیف پول عوارض

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۵۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ جدید عوارض آزادراه‌ های کشور

طبق اعلام یکی از مدیران آزادراه‌های کشور و براساس جدید‌ترین جداول ارائه شده پرداخت عوارض در سکو‌های پرداخت اینترنتی آزادراه‌ها با افزایش ۳۰ درصدی روبرو شده است.

به گزارش انتخاب؛ طبق قانون هرساله با توجه افزایش هزینه‌های نگهداشت آزاد راه‌ها و با توجه به آنکه باید بازگشت سرمایه‌های پیمانکاران انجام شود هرساله با دستور وزیر راه وشهرسازی و طبق تصویب آن در شورای عالی نرخ عوارض آزاد راه‌های کشور افزایش می‌یابد که پیش از این خیرالله خادمی مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل ونقل کشور گفته بود در صورت افزایش نرخ عوارض آزاد راه‌ها به طور قطع سطح کیفیت سرویس بهتر خواهد شد؛ همچنین تعدادی از سازمان‌های بازرسی هم پیگیر الکترونیکی شدن عوارضی‌ها بودند به همین دلیل ابلاغ کردیم که تمام آزادراه‌ها باید عوارضی الکترونیکی داشته باشند، در غیر این صورت با آن‌ها برخورد و پیگیری حقوقی انجام می‌دهیم.

خادمی با بیان اینکه بسیاری از پیمانکاران به دلیل عدم بازگشت سرمایه انگیزه‌ای برای ورود و سرمایه گذاری در پروژه‌های جدید را ندارند چراکه با افزایش نرخ جدید آزادراه‌ها موافقت نشده بود گفت: بسیاری از آزاد راه‌ها پس از ساخت نیاز به نگهداری دارند که هزینه‌های نگهداری از آن‌ها باید از طریق عوارض بازگردد.

براساس این گزارش روز گذشته یکی از مدیران آزاد راه از افزایش ۳۰درصدی نرخ عوارض خبر داد و گفت: این افزایش آزادراه‌ها بنا بر قانون و بندی که در آیین نامه وجود داشت انجام شده است.

وی افزود: طبق این آیین نامه سالانه باید افزایش نرخ عوارض به داشته باشیم که طبق روال هر سال این کار انجام شده است.

گفتنی است: یکی از اقدامات و دلایل اصلی برای افزایش کیفیت آزاد راه‌ها افزایش نرخ عوارض آزاد راه‌ها است که خود نقش اصلی در نگهداشت آزاد راه‌ها دارد.

یکی از دلایلی که آزاد راه‌های ما کیفیت مناسب ندارد به علت آن است عوارض آن کم است چراکه شرکت آزاد راه‌ها و سرمایه گذار اعلام می‌کند که سقف پانزده درصد از عوارض برای نگه داری از آزاد راه‌ها انجام میشود و زمانی که بازگشت سرمایه‌ای برای پیمانکاران و سرمایه گذاران آزاد راه وجود نداشته باشد امکان حضور آن‌ها در پروژه‌ها وجود ندارد.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
  • سهم شهرستان دیر از عوارض آلایندگی کامل پرداخت شود
  • بررسی عوارض زیست محیطی معدن مس دره زرشک به کجا رسید؟
  • آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه کرج تهران در ۱۴ اردیبهشت
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌ های کشور
  • پشت پرده برکناری علی خطیر؛ پرداخت پول بدون اجازه!
  • بیش از ۱۲۲ میلیارد تومان عوارض آلایندگی در اراک پرداخت شد
  • کودی رودز: بدون من AEW وجود نداشت، برای آنها آرزوی موفقیت دارم/ اخبار WWE
  • افزایش ۳۰درصدی نرخ عوارض آزادراه‌ها
  • بیمه‌ دیگر در عوارضی آزادراه‌ ها نمی‌ماند