Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، 12 اسفندماه سال گذشته وزیر راه و شهرسازی از  پرداخت الکترونیکی عوارض در دو آزاده راه تهران ـ ساوه و قزوین ـ رشت تا پایان سال (97) خبر داده و گفته بود: پس از باز خوردگیری از اجرای این طرح، پرداخت الکترونیکی عوارض در تمام آزاده راه‌ها اجرایی و عملیاتی می‌شود.

دو هفته بعد از اظهارات محمد اسلامی، معاون وقت ساخت و توسعه آزادراه‌های شرکت ساخت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور از دریافت عوارض یکپارچه الکترونیکی در چهار آزادراه تهران-قم، تهران-ساوه، قزوین-زنجان و کرج-قزوین از بامداد 28 اسفند 97 خبر داده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید حسین میرشفیع افزود: مردم در صورت عبور از این چهار آزادراه دیگر نیازی به توقف برای پرداخت عوارضی ندارند، بلکه می‌توانند از طریق سامانه‌های الکترونیکی تعبیه شده در طول مسیر و از طریق اپلیکیشن تلفن همراه اقدام به پرداخت عوارض الکترونیک آزادراهی خود کنند.

وی با معرفی یک سایت برای کسب اطلاعات بیشتر مردم برای پرداخت الکترونیکی عوارض، تصریح کرد:‌کاهش زمان سفر، کاهش مصرف سوخت، صرفه جویی در استهلاک خودرو، پرداخت آسان عوارض، کاهش خرابی‌های روسازی آسفالتی در محل توقف دروازه‌های عوارض ناشی از ترمز در زمان توقف و شروع به حرکت وسیله نقلیه از جمله فواید این سامانه است.

وی همچنین از جایگاه‌های دریافت عوارض در مجتمع‌های خدمات رفاهی و گردشگری در طول آزادراه خبر داد و گفت: در طول مسیر آزادراه نیز امکان پرداخت عوارض به صورت الکترونیکی از طریق این دستگاه‌ها با ثبت شماره‌ خودرو مسیر خواهد بود.

به گزارش تسنیم، بر خلاف وعده و وعید وزیر راه و شهرسازی و سایر مسئولان و مدیران بخش حمل‌ونقل جاده‌ای نه تنها در ایام تعطیلات نوروز پرداخت عوارض در آزادراه تهران-ساوه عملیاتی نشد که با گذشت حدود 6 ماه از سال 98 نیز هنوز این برنامه محقق نشده است.

اواسط خردادماه امسال با وجود اعلام عضو سابق هیئت مدیره شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور مبنی بر اخذ عوارض الکترونیکی در آزادراه  ساوه-سلفچگان، تعدادی از مخاطبان تسنیم در تماس تلفنی نسبت به دریافت عوارض به صورت سنتی در این آزادراه  اعتراض و گلایه کردند. به گفته یکی از این مخاطبان،  بر اساس اعلام قبلی وزارت راه و شهرسازی اپلیکیشن پرداخت عوارض را بر روی تلفن همراه نصب و از این طریق عوارض را پرداخت کرده است. اما دیروز علاوه بر این مبلغ، به صورت سنتی باز هم از آنها مبلغ 3500 تومان عوارض آزادراهی دریافت شده است.

وی یادآور شد: از مدت‌ها قبل با نصب تابلو‌های بزرگ به مردم اعلام شده بود که در این آزادراه دیگر عوارض به‌صورت نقدی دریافت نمی‌شود و اپلیکیشن آنی رو را نصب و از این طرق عوارض را پرداخت کنید.  اما روز گذشته افرادی را در عوارضی مستقر کرده و از هر خودرو سواری 3500 تومان نقدا دریافت می‌کردند. اقدامی که اعتراض مردم را به همراه داشت.

در آزادراه تهران-ساوه نیز عوارض همچنان به صورت نقدی دریافت می‌شود و فعلا خبری از زیرساخت‌های مربوط به دریافت عوارض به صورت الکترونیکی نیست. یکی از کابران گیت عوارضی آزادراه تهران-ساوه در این باره به خبرنگار تسنیم گفت: طی سال‌های اخیر مسئولان بارها اعلام کرده‌اند که عوارضی به صورت الکترونیکی دریافت می‌شود اما تا کنون اتفاقی در این‌باره روی نداده است.

وی بیان کرد:‌ شنیده‌ایم که قرار است تا پایان امسال زیرساخت دریافت عوراض به صورت الکترونیکی در این آزاد‌راه فراهم شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۷۶۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ جدید عوارض آزادراه‌های کشور اعلام شد +جدول

طبق اعلام یکی از مدیران آزادراه‌های کشور و براساس جدید‌ترین جداول ارائه شده پرداخت عوارض در سکو‌های پرداخت اینترنتی آزادراه‌ها با افزایش ۳۰ درصدی روبرو شده است.

به گزارش انتخاب؛ طبق قانون هرساله با توجه افزایش هزینه‌های نگهداشت آزاد راه‌ها و با توجه به آنکه باید بازگشت سرمایه‌های پیمانکاران انجام شود هرساله با دستور وزیر راه وشهرسازی و طبق تصویب آن در شورای عالی نرخ عوارض آزاد راه‌های کشور افزایش می‌یابد که پیش از این خیرالله خادمی مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل ونقل کشور گفته بود در صورت افزایش نرخ عوارض آزاد راه‌ها به طور قطع سطح کیفیت سرویس بهتر خواهد شد؛ همچنین تعدادی از سازمان‌های بازرسی هم پیگیر الکترونیکی شدن عوارضی‌ها بودند به همین دلیل ابلاغ کردیم که تمام آزادراه‌ها باید عوارضی الکترونیکی داشته باشند، در غیر این صورت با آن‌ها برخورد و پیگیری حقوقی انجام می‌دهیم.

 

خادمی با بیان اینکه بسیاری از پیمانکاران به دلیل عدم بازگشت سرمایه انگیزه‌ای برای ورود و سرمایه گذاری در پروژه‌های جدید را ندارند چراکه با افزایش نرخ جدید آزادراه‌ها موافقت نشده بود گفت: بسیاری از آزاد راه‌ها پس از ساخت نیاز به نگهداری دارند که هزینه‌های نگهداری از آن‌ها باید از طریق عوارض بازگردد.

براساس این گزارش روز گذشته یکی از مدیران آزاد راه از افزایش ۳۰درصدی نرخ عوارض خبر داد و گفت: این افزایش آزادراه‌ها بنا بر قانون و بندی که در آیین نامه وجود داشت انجام شده است.

وی افزود: طبق این آیین نامه سالانه باید افزایش نرخ عوارض به داشته باشیم که طبق روال هر سال این کار انجام شده است.

گفتنی است: یکی از اقدامات و دلایل اصلی برای افزایش کیفیت آزاد راه‌ها افزایش نرخ عوارض آزاد راه‌ها است که خود نقش اصلی در نگهداشت آزاد راه‌ها دارد.

یکی از دلایلی که آزاد راه‌های ما کیفیت مناسب ندارد به علت آن است عوارض آن کم است چراکه شرکت آزاد راه‌ها و سرمایه گذار اعلام می‌کند که سقف پانزده درصد از عوارض برای نگه داری از آزاد راه‌ها انجام میشود و زمانی که بازگشت سرمایه‌ای برای پیمانکاران و سرمایه گذاران آزاد راه وجود نداشته باشد امکان حضور آن‌ها در پروژه‌ها وجود ندارد.

مبالغ به ریال است:

   

دیگر خبرها

  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌های کشور اعلام شد +جدول
  • هویت ۹۹ درصد رأی دهندگان به صورت الکترونیکی احراز شد
  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌ های کشور
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌های کشور
  • افزایش ۳۰درصدی نرخ عوارض آزادراه‌ها
  • افزایش ۳۰ درصدی نرخ عوارض آزادراه‌های کشور | نرخ جدید عوارض آزادراه ها را ببینید
  • نرخ عوارض آزادراه‌های کشور ۳۰ درصد افزایش یافت
  • بخشی از عوارض آزادراه تهران-شمال به محیط زیست اختصاص یابد