Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا، پیش‌رو و مبتکر فراهم کردن بستر پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی در کشور بانک مسکن است که برای اولین بار با همکاری وزارت راه و شهرسازی این سرویس را در چهار ایستگاه عوارضی واقع در سه آزادراه پرتردد راه‌اندازی کرد و همچنان در حال سرویس‌دهی به کاربرانی است که به دلیل سرعت و سهولت تردد، این شیوه پرداخت را به جای شیوه نقدی و انتظار در صف‌های طولانی ایستگاه عوارضی انتخاب کرده‌اند تا به صورت الکترونیکی و بدون نیاز به توقف بتوانند از خط عبوری مربوطه در ایستگاه ویژه دارندگان برچسب ETC عبور کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سال 1391 تاکنون بیش از 700 هزار کاربر از این امکان برای تردد بدون توقف از آزادراه‌های مجهز به فناوری ETC عبور کرده‌اند و همچنان از این امکان استفاده می‌کنند.
هر سال در آستانه سفرهای نوروزی و نیز تعطیلات تابستان بر تعداد کاربرانی که نسبت به شارژ برچسب پرداخت الکترونیک خود اقدام کرده یا به عنوان کاربر جدید، این برچسب را تهیه می‌کنند افزوده می‌شود.
در ماه‌های اخیر برخی دیگر از آزادراه‌ها نیز توسط سرویس‌دهندگان دیگری با ساز و کاری متفاوت تحت پوشش امکانات پرداخت الکترونیک عوارض قرار گرفته‌اند. اما نکته قابل توجه این است که برچسب ETC بانک مسکن واجد امتیاز ویژه‌ای است که در روش‌های دیگر پرداخت عوارض فعلا وجود ندارد. این امتیاز «عدم نیاز به تراکنش بانکی به ازای هر تردد از ایستگاه عوارضی و کسر خودکار مبلغ عوارض از شارژ برچسب خودرو» است.
در روش‌های دیگر پرداخت به ازای هر نوبت تردد، پیامکی برای مالک خودرو ارسال می‌شود و وی باید از طریق اپلیکیش‌های پرداخت مشخص شده، نسبت به تراکنش بانکی ظرف مدت 24 ساعت پس از تردد اقدام کند. این در حالی است که در سامانه ETC فرد به تناسب نیاز خود برچسب خریداری شده برای خودرو را شارژ کرده و به ازای هر نوبت عبور از ایستگاه‌های عوارضی مجهز به این فناوری، مبلغ عوارض مربوطه به طور خودکار از حساب برچسب وی کسر می‌شود.
در حال حاضر ایستگاه های عوارضی تهران – پردیس، تهران – قم، اهواز – بندر امام و نیز عوارضی بعد از فرودگاه در ورودی شهر قم تعبیه شده از امکان عبور بدون توقف برای خودروهای دارنده برچسب ETC برخوردار هستند و تاکنون میلیون‌ها تردد به این ترتیب از خطوط عبوری ویژه پرداخت الکترونیک در این عوارضی‌ها صورت گرفته است.
هزینه خرید برچسب پرداخت الکترونیکی عوارض 20 هزار تومان است که تنها یک بار پرداخت می‌شود و برچسب مذکور فاقد مدت اعتبار بوده و تا سال‌ها قابل استفاده است.
خرید این برچسب علاوه بر اینکه از طریق مراجعه به شعب منتخب بانک مسکن و یا ایستگاه‌های عوارضی مجهز به ETC میسر است، به صورت غیر حضوری و از طریق مراجعه به نشانی اینترنتی https://avarezi.bank-maskan.ir نیز امکان‌پذیر است. با مراجعه به این سایت و وارد کردن اطلاعات فردی، اطلاعات خودرو و نشانی پستی، برچسب صادر شده ظرف مدت کوتاهی (عموما حداکثر تا 72 ساعت) از طریق پست به دست متقاضی خواهد رسید.
این برچسب به درخواست متقاضی رقمی بین 20 هزار تا 500 هزار تومان قابل شارژ است که هر فرد بر اساس تعداد سفرهای احتمالی خود در مدت یک یا چند ماه یا حتی سالانه، می‌تواند رقمی را برای شارژ برچسب انتخاب کند و هر بار که این شارژ به اتمام برسد نیز در همین سایت از طریق یک تراکنش بانکی آن را با رقم دلخواه مجددا شارژ کند.
مزیت دیگر استفاده از برچسب ETC تخفیف 20 درصدی بهای عوارضی است که برای کسانی که شیوه پرداخت الکترونیک را انتخاب می‌کنند، به صورت خودکار اعمال می‌شود و در نتیجه استفاده‌کنندگان از این امکان سفر ارزان‌تری را تجربه خواهند کرد.

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۸۶۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد

بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین‌ اجتماعی برای افزودن والدین، همسر و فرزندان واجد شرایط خود به فهرست افراد تحت تکفل، نیازی به مراجعه حضوری به شعب این سازمان ندارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان تأمین اجتماعی، تا چندی پیش، افراد بیمه‌شده و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی، برای هرگونه تغییر در افراد تحت تکفل خود، نیازمند مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری‌های این سازمان و ارائه حضوری مدارک و اسناد موردنیاز بودند، با توسعه خدمات غیرحضوری این سازمان، اکنون این امکان فراهم شده است تا از طریق استعلام برخط از ثبت احوال یا بارگذاری مدارک مورد نیاز در سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی به نشانی es.tamin.ir، افراد تحت تکفل واجد شرایط خود را به‌عنوان افراد «بیمه‌شده تبعی» زیر پوشش بیمه‌ای خود قرار دهند.

درخواست نام‌نویسی غیرحضوری افراد تبعی، یکی از امکانات سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی است که بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران بازنشسته و ازکارافتاده کلی تحت پوشش خدمات این سازمان می‌توانند با استفاده از آن، بدون مراجعه به شعب یا کارگزاری‌های رسمی سازمان، نسبت به ارائه درخواست به‌منظور نام‌نویسی افراد تحت تکفل خود اقدام کنند.

بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی، می‌تواند اعضای درجه یک خانواده تحت تکفل خود را در صورت دارا بودن شرایط قانونی، به‌عنوان بیمه‌شده تبعی ثبت کند تا این افراد نیز به تبع فرد بیمه‌شده اصلی، از خدمات درمانی و برخی خدمات بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی استفاده کنند.

سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرده است در زمان بررسی درخواست نام‌نویسی غیرحضوری افراد تبعی در سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان، نسبت افراد تبعی مورد نظر، به‌صورت برخط از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و اگر این نسبت تأیید نشود، اجازه ثبت درخواست داده نخواهد شد؛ به عنوان مثال حین ثبت درخواست در مورد افزودن همسر، وقوع عقد از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و همچنین امکان ثبت درخواست در مورد فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن که مطابق استعلام برخط از پایگاه ثبت احوال، ازدواج کرده‌اند، مقدور نیست، علاوه بر این برای تکمیل مراحل نام‌نویسی غیرحضوری در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن، به ثبت گواهی اشتغال به تحصیل معتبر از مراکز دانشگاهی نیاز است.

به‌منظور تحت کفالت قرار دادن پدر، مادر و شوهر، متقاضی باید ابتدا نسبت به ارائه درخواست بررسی کفالت اقدام کند که در صورت تأیید کفالت، نام‌نویسی فرد تبعی به‌صورت خودکار صورت می‌پذیرد، البته باید سن پدر و شوهر بالای ۶۰ و سن مادر بالای ۵۵ سال باشد، در صورت نداشتن شرایط سنی، وجود گواهی ازکارافتادگی از کمیسیون‌های پزشکی سازمان در مورد آنها الزامی است و در هر صورت، وجود گزارش و تأیید بازرس تأمین‌اجتماعی مبنی بر کفالت آنان توسط بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر، ضروری است.

بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی که قصد دارد همسر یا فرزندان خود را به شکل غیرحضوری، تحت پوشش بیمه‌ای خود درآورد، باید این شش مرحله را به ترتیب انجام دهد: در گام نخست، متقاضی (بیمه‌شده اصلی یا مستمری‌بگیر)، باید وارد سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی به نشانی اینترنتی es.tamin.ir شود و در صورتی‌که فاقد حساب کاربری در این سامانه باشد، با استفاده از گزینه «ثبت‌نام» می‌تواند نسبت به ایجاد حساب کاربری اقدام کند.

متقاضی پس از ورود به این سامانه، از منوی بیمه‌شدگان، خدمات نام‌نویسی، مشاهده و ثبت افراد تبعی توسط بیمه‌شده اصلی، وارد محیط درخواست غیرحضوری نام‌نویسی افراد تبعی می‌شود، سپس با انتخاب گزینه «اضافه کردن فرد تحت پوشش جدید» و وارد کردن کد ملی، تاریخ تولد و نسبت فرد تبعی و فشردن کلید «دریافت اطلاعات از ثبت احوال» اطلاعات فرد تبعی نمایش داده می‌شود، در صورت صحت اطلاعات دریافت‌شده از ثبت احوال، متقاضی باید نسبت به وارد کردن اطلاعات شهر محل تولد، شهر محل صدور و شعبه بیمه‌پردازی بیمه‌شده اصلی و بارگذاری مستندات مورد نیاز و فشردن کلید «تأیید و ادامه» اقدام کند. در صورتی که افراد تبعی تحت کفالت بیمه‌شده اصلی نام‌نویسی شده باشند، با فشردن کلید «به‌روزرسانی»، اطلاعات افراد تبعی در شعبه جدید به‌روزرسانی می‌شود.

به‌منظور نام‌نویسی غیرحضوری افراد تبعی با درخواست بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر، در برخی موارد لازم است تا تصویر برخی اسناد مورد نیاز مانند تصویر صفحات اول و دوم شناسنامه در مورد پدر، مادر، همسر یا شوهر و فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن، تصویر صفحه مربوط به ثبت مراتب وقوع عقد در سند ازدواج زوجین در مورد همسر یا شوهر، تصویر گواهی اشتغال به تحصیل در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن در سامانه بارگذاری شود.

کد خبر 749747

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
  • سهم شهرستان دیر از عوارض آلایندگی کامل پرداخت شود
  • آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه کرج تهران در ۱۴ اردیبهشت
  • در بازار هیجانی ارز خریدار ندارد
  • ذاکری: تنها ۱۸ درصد دارایی ها به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است/ سرمایه‌ها در دست اقلیتی متمرکز شده که امروز امکان کنترل آنها نیست / هشدار نسبت به تهی سازی ظرفیت دولت با خصوصی سازی رانتی
  • بیش از ۱۲۲ میلیارد تومان عوارض آلایندگی در اراک پرداخت شد
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران
  • بیمه‌ دیگر در عوارضی آزادراه‌ ها نمی‌ماند
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی